Нема на залиха

Сличности! HEADU

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Развијте визуелна меморија со оваа навистина оригинална игра на асоцијации. Добро погледнете ги предметите и групирајте ги заедно со тие што се најслични на нив. Може да се прегрупираат, зависно од категоријата.

Материјал: Картон
Возраст: 2-5
Димензии на кутија: 18,8 x 18.8 x 6.1 cm