Нема на залиха

Скирол голем – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

Категорија

Опис

• Скирол кој овозможува вистинска забава и рекреација.
• Наменет за деца од 3+ год. со килажа до 50 kg.
• Силиконски тркала.
• Рапава подлога која спречува лизгање.
• Димензии на производот:78x20x10cm.