Нема на залиха

Сложувалка 8+1 – ГРАД – HEADU

550.00ден

Нема на залиха

Опис

Откривање на светот околу себе ● Учење кои се видовите на транспорт во градот ● Развој на вештината на рацете

Децата можат да откријат многу работи со овие големи двострани сложувалки. Од едната страна, тие можат да состават 8 сложувалки од по 4 делчиња со транспортни средства, а од другата страна голема сложувалка со сцена од град.

● 8 сложувалки со 4 двострани парчиња. Големината на целата сложувалка со сцена од град е 60 x 30 cm

Произведено во Италија

Димензии: 6,1 x 18,8 x 18,8 cm
Возраст: 2-5
Материја: Картон