На залиха во главен магацин

Стерилизатор за Шишиња 3 во 1 – Chicco

4,590.00ден

Опис

Стерилизатор за шишиња chicco 3 во 1 – брз и ефикасен
Стерилизаторот Chicco стерилизира за неколку минути до 6 шишиња и додатоци и не бара никакви хемикалии.

Опис:

Стерилизација на пареа на бебешки шишиња и додатоци
Отстранува 99,9% од бактериите
Стерилно 24 часа ако капакот остане затворен
Автоматско исклучување
3 во 1, варијанта во целосна големина, компактна варијанта и за во микробранова печка
Собира до 6 шишиња и додатоци
Плоча обложена со керамика за лесно чистење

Зошто воопшто да стерилизирате?
Абдоминална болка, грчеви, дијареа и повраќање често се несакани ефекти од недостаток на хигиена при ракување со производи за бебиња за внесување храна. Во првите месеци од животот, бебињата се многу чувствителни на бактерии, микроорганизми и вируси бидејќи нивниот имунолошки систем с? уште не е целосно зрел. Стерилизаторот сигурно ги убива бактериите од сите видови кои се прошириле на лажалки, цуцли и други додатоци за шишиња. Модуларниот стерилизатор 3 во 1 на Chicco елиминира 99,9% од сите бактерии и стерилизира без хемиски адитиви.

Ефикасна стерилизација со топла пареа – БЕЗ ХЕМИКАЛИИ
Со електричниот стерилизатор на пареа секогаш имате при рака стерилизирани производи и подготвени за употреба. Уредот ги стерилизира бебешките шишиња, цуцли и додатоци брзо, ефективно и природно. Стерилизаторот работи само со топла пареа и целосно без хемиски адитиви. Со помош на стерилизација со топла пареа, можете да го заштитите Вашето дете од бактерии и микроорганизми, бидејќи неговиот имунолошки систем допрва треба да се развие.

Бебешки шишиња и цуцли стерилни при рака секогаш
Процесот на стерилизација трае само 5 минути, не сметајќи го времето на загревање. Ако стерилните шишиња не ви требаат веднаш, тие остануваат со затворен капак и се стерилни до 24 часа.

Модуларен стерилизатор на пареа – може да се користи во 3 различни конфигурации!
Благодарение на модуларниот систем, стерилизаторот на пареа може да се користи во три различни варијанти.

Со сите делови, ја добива својата максимална големина и нуди простор за најмногу 6 шишиња, лажалки, цуцли и додатоци во варијанта FULL-SIZE. Ако имате најмногу две шишиња и неколку додатоци за стерилизирање, може да ја користете КОМПАКТ варијантата. Стерилизацијата на неколку додатоци во варијанта МИКРОБРАНОВА е особено брза.

Технички карактеристики:
Извор на енергија: Еуро приклучок/ 220 – 240 V – 50/60 HZ
Моќност 600W.