Нема на залиха

Столче за хранење – Bandi Chipolino

5,660.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензии на столчето во распространета позиција:
L 85 cm / W 55 cm / H 80-107 см

Димензии на столчето во преклопената положба:
L 40 cm / W 55 cm / H 80 cm

Димензии на седиштето: L 84 cm / W 28-35 см

Избор на повеќе бои – Погледнете ги сликите;

Столчетое погодно за деца кои можат да седат сами со тежина до 15 кг;
Удобно седиште – лесно се чисти;
Сигурносен појас со 5 точки со меки влошки;
Три позиции на потпирачот за грб – удобно за хранење и за помало бебе;
Двојна таблаза хранење – горната табла може да се отстрани и исчисти;
Прилагодлива таблаза хранење напред и назад;
Пет позиции на седиштето повисина;
Подножјето за нозе може да се прилагоди на 3 позиции;
Голема корпа за додатоци под седиштето;
Тркала за лесно движење;
Компактен за складирање кога е склопен;
Столот е произведен во согласност со европскиот стандард EN 14988.