Нема на залиха

Столче за поткачување Сино – Baby Jem

560.00ден

Нема на залиха

Опис

• Миењето на рачињата се од голема важност за вашите најмили.Столчето за поткачување е нелизгачко и безбедно за користење на дечињата.
• Димензии на производот: 33x34x23cm.