Нема на залиха

Столица За Хранење Mimzy Snacker Alfabet – Joie

4,690.00ден

Нема на залиха

SKU: H1127AAABC000 Категории: ,

Опис

Со Mimzy Snacker столицата за хранење од Joie добивате брзо затворање и отворање со една рака. На средина од седиштето има лента со чие повлекување се активира механизмот за затворање.
Опис на производот:
• За возраст од 6 до 36 месеци
• Произведена во Велика Британија
• 3 степени на прилагодување на наслонот за грб
• Држачот за нозе исто така се прилагодува во 3 позиции
• Голем прилагодлив послужавник со држач за чаша
• Мека навлака на седиштето
• Безбедносни каиши
• Многу лесно се чисти со влажна крпа или сунѓер
• Компактно затворање

Димензии и тежина
• Отворена Д 90,2 – Ш 59,5 – В 102,5см
• Затворена Д 29,5 – Ш 50,2 – В 91см
• Тежина: 6,25кг

Безбедност:
• Релевантна европска регулатива EN 14988:2912
• За деца од 6 до 36 месеци, кои што можат самостојно да седат