Нема на залиха

Светот На Диносаурусите – Патувај, Учи и Истражувај – Sassi Junior

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Пред стотици милиони години, диносаурусите шетаа по Земјата. Некои беа опасни месојади; други беа големи тревопасни животни. Имаше летечки диносауруси и диносауруси кои живееја во водата. Тие доминираа со копното, небото и морето. Направете ја сложувалката и потоа прочитајте се за импресивните ѕверови од периодот на креда во мезозојската ера!
Материјал: Картон
Возраст: 6 +
Број на страници: 14
Димензии: 21.5 x 30 x 6 cm
Димензии на сложувалката: 70 x 48 cm