Нема на залиха

Тактилна сложувалка – Montessori – Headu

1,240.00ден

Нема на залиха

Опис

Сложувалка на тема фарма. Откако ќе ја состават сложувалката, децата ќе уживаат допирајќи ги местата со  различни текстури.

Големина на сложувалката: 50 x 70 см / 21 парче

Возрсат: 1-4
Материјал: Картон
Едикативни придобивки: Развој на чувството за допир; Развој на вештината на рацете; Сетилна координација
Димензии на кутија: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm