Нема на залиха

Телефон Chat & Count Smart – Leap Frog

1,150.00ден

Нема на залиха

Опис

Учењето е забавно со овој мал телефон! Пејте песни за броевите, истражувајте преку 15 активности и многу повеќе.
Наменето за возраст 18м+.
Притиснете го копчето за јавување за да размените повици и гласовни пораки со вашите пријатели Скаут или Виолета.
Притиснете го музичкото копче и пејте песни за броењето, притиснете било кое од 10 копчиња со броеви за да ги видите Скаут или Виолета како бројат на смешен начин.
Броење, играње улоги и социјални вештини се работи кои ќе ги совладате преку оваа играчка.
Децата исто така ќе научат да разговараат, кажувајќи здраво, како си, мило ми беше што разговаравме и пријатно.