Нема на залиха

Топка Музичка Restyling – Chicco

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

Препорачана возраст од 3м+
Мека и пријатна музичка топка – изработена од различни типови ткаенини во боја, разновидни текстури и илустрации на животни и први броеви, дизајнирано за визуелна стимулација, ќе ја разбудат љубопитноста на Вашето бебе и ќе му дадат првично знаење.
Погодно како прва играчка на Вашето дете, што ќе го охрабри да направи први движења и да ја осознае околината.
Разновидноста од забавни мелодии и звучни ефекти активирани со тресење на топката помагаат да се развијат аудитивните вештини.
Боите и текстурата ќе го поттикнат чувството за вид и допир на Вашето дете.
Музичката топка поттикнува интеракција и движење и ќе го придружува Вашето бебе низ фазите на развој: превртување, ползење и седење.
Топката може да се пере – по отстранувањето на електронскиот дел.
Потребни се 2 ААА батерии од 1,5 волти – не се вклучени во пакувањето.