Нема на залиха

Топка со гол

490.00ден

Нема на залиха

Опис

Топка со гол кој лесно се склопува и расклопува.
Составен е од пластика, не зафаќа многу простор па може да го носите со себе каде и да посакате.
Во производот се вклучени пумпа за топка и мрежа за голот.
Димензии на производот: 78x30x40cm.