Нема на залиха

Торбичка со алати за мали градинари – Ever Earth

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Градинарската торба со алатки од EverEarth ги мами децата да ја доживеат природата преку игра, правејќи ги патувањата полни со откритија и со забавна авантура на отворено. Комплетот вклучува: 1 убаво дизајнирана платнена торбичка, 2 рачни лопатки, 1 мало гребло и 1 сад за наводнување.

Со овој комплет, децата можат да ја доживеат убавината на природата на поинаков начин и да научат многу за околината преку игра.

Ова значи дека децата можат да им помагаат на своите родители, баби и дедовци или пријатели во градинарството и да бидат близу до природата.

Се разбира, овој комплет може да се користи и во песок или на плажа.