На попуст!
Нема на залиха

Трамболина со Скалички 6ft (183 cm)

6,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Максимална тежина до 80kg
Примена за надворешен простор и приватна употреба
Материјал :галванизиран челик
Подлога за скокање е отпорна за скокање на временски услови
Внимание: не е наменето за деца под 3год
Карактеристики на трамболината: заштитна подлога со јадро од пена прекриено со долготрајна гумена навлака,36 галванизирани челични пружини, 6 горни и 6 долни галванизирани стубчиња, галванизирана челична рамка, пластични поклопци за горни стубчиња и ногарки за долните стубчиња, заштитна мрежа со влез кој се отвара со патент.