На залиха во главен магацин

Трицикл Prime T561 Gray – QPlay

11,590.00ден

Опис

Qplay Prime 4 in 1 Tricycle е луксузен трицикл, погоден за деца на возраст од 6 до 36 месеци со тежина до 25 килограми.Трициклот има прилагодлива телескопска рачка која ви овозможува лесно да го водите вашето дете. За безбедноста на вашето дете, трициклот има сигурносни ремени и безбедносен обрач со можност за отворање. Трициклот има удобно високо седиште кое диши и прилагодлив порпирач за грб. Други делови со кои е обезбеден трициклот се 10-инчи тркала на предна страна и 8-инчни на задната страна, управувач кој им овозможува на вашето дете да ги контролира насоките, педали, потпирач за нозе, кошница и прилагодлива корпа.
Трицикл со добар кавалитет, за многу радост! Само едно дете смее да седи во трициклот и од безбедносни причини се препорачува да носат чевли и било која заштитна опрема.

Може да ви се допаѓа и…