Нема на залиха

Трицикл Pulse Grey Mist – Chipolino

3,950.00ден

Нема на залиха

SKU: TRKPL02101MT Категории ,

Опис

Овој трицикл е погоден за деца на возраст од 18 месеци и повеќе со тежина до 25 кг .;
Мултифункционален производ со 2 различни начини на употреба:
– родител го турка детето
– самото дете го вози трициклот преку педали;
Натстрешницата, рачката на родителот и заштитниците на браникот се отстрануваат, така што трициклот се претвора во трицикл за поголемо дете;
Седиштето е опремено со безбедносен обрач што се отвора напред;
Удобна рачка за туркање за родителите;
Потпирачот за нозе се преклопува и се движи;
Натстрешница со штитник за сонце;
Удобен потпирач за главата на детето;
Широко и удобно седиште со мека поставена текстилна обвивка;
Кошница за складирање напред и назад;
Штитник на предното тркало, спречува заробување на стапалата на детето;
Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.