На залиха во главен магацин

Тротинет Flurry Orange – Byox

4,290.00ден

Опис

Детски алуминиумски скутер на преклоп Flurry.
Карактеристики:
-ПУ тркала со големина 200х30мм.
-Страничен држач.
-Висина на рачките 78 -97 cm.
-Големина на основата 520х120мм.
-Максимално оптоварување до 100 kg.

Може да ви се допаѓа и…