На залиха во главен магацин

Тротинет Highwaykick 5 Ash – Scoot & Ride

9,190.00ден

Опис

Scoot & Ride – Австрија

Highwaykick 5 LED е тротинет за деца и возрасни. Џамбо тркала со висок зафат со бели LED тркала напред и издржлива конструкција овозможуваат носивост до 80 кг.

Висината на управувачот може да се прилагоди на телесната висина од 1,80 метри и лесно може да се отстрани со притискање на копче.

Конструкцијата на шасијата обезбедува екстремна стабилност и комплетно нов изглед на дизајнот, како и уникатно поставување на боите. Гумата против лизгање, обезбедува дополнителена безбедност во сите временски услови.

Возраст: 5+ години
Тежина: 118 – 180 см
Макс. Товар: 80 кг