Нема на залиха

Учам да бројам – Паун – Janod

1,340.00ден

Нема на залиха

Опис

Разнобоен паун со којшто детето ќе ги научи броевите!Основата ротира и случајно застанува на некој број. Потоа детето ќе се обиде да ја најде бројката која одговара на педувот на паунот и ќе ја отстрани. Пердувите се двострани со цел да се играат три нивоа на сложеност: да се пронајде бојата, да се пронајдат броевите и да се избројат точките.

Димензии: 26,1 x 13,4 x 20,7 cm
Материјал: Дрво (цреша)
Возраст: 2-6г