Нема на залиха

Велосипед 20 инчи од 7 години Yellow – SpeedBody

6,500.00ден

Нема на залиха

Опис

Велосипед 20 инчи од 7 години

• Мускулно зајакнунвање, физичка активност хоби и забава на едно место со овој идеален велосипед.
• Димензии на производот: 136x90x15cm.