На залиха во главен магацин

Волан – Winfun

1,590.00ден

Опис

Волан со менувач во две брзини и светлосна шал табла.
На екранот е прикажан автомобил. Вртете го воланот за да го контролирате автомобилот.
Реални звуци на автомобил: палење на автомобилот, свирка и менување на брзините.
Соодветно за деца над 2 години.

Вие исто така би сакале…