Нема на залиха

Воз од дрво (Фарма) – Ever Earth

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 3 години
Димензии: 60 x 44 x 7.5 cm
Материјал: Дрво/Wood

Овој сет од 25 парчиња содржи шини, воз, знаци и други делови од фарма. Дизајниран да биде привлечен и возбудлив за младите умови и компатибилен со речиси сите други системи на дрвени возови, кој нуди бескрајни можности за креативна игра.

Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council) и сите се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.