Нема на залиха

Забавна масичка со активности – Free On

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Оваа маса има различни активности кои ќе предизвикаат вашето бебе да игра, да се забавува и многу подобро да ги координира неговите движења. Масичката е дизајнирана имајќи ги предвид децата. Димензиите на масата се прилагодени на детето за да може да го достигне секој дел од неа. Веселите песни и трепкачките светла ги покануваат на забава. Оваа едукативна маса ќе ја поттикне креативноста и интелигенцијата. Табелата има ротач за запчаник, обрач за топка, лизгалка со топка за тркалање и многу други игри исполнети со активности.

Вие исто така би сакале…