Нема на залиха

Жирафа – Papo

590.00ден

Нема на залиха

SKU: 3465000500962 Категорија

Опис

Реалистичнте детали и извонредното боење, се она што ги прави фигурите на Papo посебни. Секоја фигура е рачно насликана и произведена според строгите спецификации за безбедност на играчките EN-71.

Papo им посветуваат огромно внимание на деталите како што се размерот, позицијата на телото, тежина, па дури и текстурата на животното, за да се постигне оптимален реализам.

Димензии: 14.50 cm x 3.90 cm x 17.30 cm

Возраст: 3+