Нема на залиха

Живеалиштето на бебето – Headu

650.00ден

Нема на залиха

Опис

Едукативни придобивки: Логика: Поврзување и споредба; Фини моторички вештини / Logic: relating and comparing; Fine motor skills

Спојте ги малечките животни со нивните семејства!

Поврзете го секое од малечките животинчиња со неговиот родител и откријте каде живеат животинските семејства, склопувајќи ги делчињата од сложувалките.

12 дводелни сложувалки; 12 форми со живеалишта

Соодветно за возраст од 2 до 5 години

Материјал: Картон

Димензии на кутијата : 25,3 x 18,8 x 5,5 cm

Headu – Италија