Нема на залиха

Анатомско столче за во корито со мрежа Сиво – Baby Jem

1,300.00ден

Нема на залиха

Опис

• Анатомското столче со мека мрежа е дизајнирано да ги направи часовите за капење на вашето бебе повеќе пријатни. Ви овозможува лесно да го измиете вашето бебе во лежечка положба. Благодарение на меката и нелизгачка подлога може лесно да се исчисти и искористи во секој агол од вашата куќа.
• Димензии на производот: 33x60x23cm.