Нема на залиха

База Isofix За Седиште Auto-Fix – Chicco

7,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Група 0+ изофикс база е важен додаток за Ауто-фикс седиште, специфично дизајниран за да се постигне највисоко ниво на безбедност, при што се земени во предвид сите аспекти на користење.
Кога еднаш ќе биде прикачена на седиштето од колата со изофикс конекторите и ногата за поддршка ќе биде наместена како трета точка, седиштето е интегрирано со седиштето од колата, гарантирајќи максимална безбедност. И конекторите и ногата за поддршка се прикачени со Двоен Систем за Проверка, како еден вид на светло кое свети зелено кога седиштето правилно е поставено.

Погодно од раѓање до 13 кг
Двоен Систем за Проверка составен од двоен механички систем за безбедност, кој превенира од неправилно поставување и го прави ова седиште лесно за користење
Ногата за поддршка може да се затвори под базата за да не ви зафаќа простор кога не се користи
Двојниот Систем за Проверка има индикатор на изофикс конекторите што свети зелено кога седиштето правилно е поставено
Клик Клак ситемот ви овозможува лесно и едноставно да го вадите или ставате седиштето
Изофикс базата единствено може да се користи со Ауто-Фикс седиште за во кола, кое се продава одделно или како компонента со трио системите I-Move, Trio Living Smart и Nunu.