Нема на залиха

Бебе маркет ABC – Chicco

2,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Беби маркет е билингвална играчка ( англиски и италијански јазик), активен центар со електронски и механички активности. Детето претендира да оди на пазарување, да мери овошје и зеленчук, да притиска на екранот за да ги преслуша фразите. Начин на игра квиз кој е многу забавен, да се учи за производите, боите и различни рецепти на 2 јазици.
Вклучено е:
* 5 реалистички објекти и торба за пазарување за да се одигра улогата
* Скенер со светло, АБЦ песни и вистински звуци
* Ролер со ЛЕД светло и песнички 123
* Билингвална содржина за овошје и зеленчук, бои, рецепти и фрази за следење на играта.