Нема на залиха

Cедиште за автомобил I, II, III – Advance

12,590.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобилот Advance е комбинација на удобност и безбедност. Со едноставен систем од 5 точки за прицврстување на детето во автомобилот и можност за едно рачно прилагодување на потпирачот за глава на 9 различни позиции, почетоците на вашето патување секогаш ќе бидат брзи и без непотребен гнев. „SPS“ или странична заштита и лесна инсталација во возилото со помош на изофикс овозможуваат брза, но безбедна употреба на седиштето на автомобилот. Благодарение на мемориската пена, седиштето на автомобилот Advance е особено удобно за седење, а во исто време има опција за наклон од 12 °, што му овозможува на детето да се одмори или да спие на долги патувања. Тоа е погодно за деца од 9 до 36 кг и е тестирано во согласност со ECE R44 / 04 стандардот. Поради двојниот облик L на рамката, седиштето е исклучително стабилно, а со тоа и побезбедно. Покривот на седиштето може целосно да се отстрани и безбедносниот ремен може да се чува во просторот на задниот дел од седиштето.

Карактеристики:

  • Група I, II, III (од 9 до 36 кг),
  • СПС-странична заштита,
  • Изофикс систем за прицврстување,
  • Мемориска пена за исклучителна удобност,
  • Можност за наклон од 12 °,
  • Отстранлив капак,
  • Тестиран според ECE R44 / 04 стандардот,
  • Систем за заклучување со пет точки,
  • 9 позиции на потпирачот за глава.