Нема на залиха

Човековото тело – Едукативна играчка со 76 магнети – Janod

2,190.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 7-12 години
Димензии: 26 x 0.5 x 41.5 cm
Материјал: Дрво, Магнет, Картон

Научете ги деловите на човековото тело низ забава. Содржи 76 магнети и 1 магнетна табла за да се научат и деловите и да се состави човековото тело. 4 картички на 12 јазици со објаснувања за скелетот, органите, мускулите и телото.