Нема на залиха

Детска количка trio Blue Move

17,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Ултра лесната количка со  алуминиумски рамки се одликува со модерен дизајн и функционални карактеристики кои им овозможуваат на родителите да можат да уживаат во секоја прошетка.

Кошницата и седиштето можат да се свртат во која било насока, а задниот дел на седиштето може да се прилагоди на три позиции. Безбедносниот прицврстувачки пречник лесно се отстранува, сигурносниот појас е во 5 точки. Количката има прилагодливи потпирачи за нозе, како и ротирачки предни тркала. Прилагодливата рачка и пространата корпа за купување ќе ги ги воодушевуваат родителите.

Сетот се состои од алуминиумска рамка со димензии: расклопена: 56,5 x 83 x 11,3 см и преклопена: 31 x 56,5 x 83 см, корпа, седиште за во автомобил.