Нема на залиха

Дрвена Даска за сецкање – Moni toys

750.00ден

Нема на залиха

Опис

Дали сакате Вашето дете да се забавува од срце и истовремено да ги развива своите вештини и да учи нови работи?
Подарете му го овој исклучително оригинален, шарен комплет, кој се состои од дрвена даска за сечење, дрвен нож и 5 зеленчуци (кромид, морков, домат, модар патлиџан и лимон).
Со помош на дрвен нож, вашето малечко може да ја пресече храната на неколку парчиња на таблата, а потоа повторно да ги состави парчињата.
Овој комплет ќе стане омилена играчка на секој мал готвач кој ќе биде заинтересиран да подготви ручек за целото семејство.
Оваа активност помага да се развијат фини моторни вештини и координација на рацете и очите.
Исто така, се охрабруваат детската фантазија и креативност.
Вашиот мал помошник во кујната сам нека го готви своето прво јадење!
Играчката е изработена од високо квалитетни и безбедни материјали. Тоа е одличен подарок за деца кои сакаат да го поминуваат своето време во забавни игри.