Купи!
На залиха во главен магацин

Дрвена Работилница – Moni

3,590.00ден

Опис

Одлично опремена дрвена работилница со различни алати и прибор, каде што со сигурност ќе стане омилено место за игра на младите мајстори.
Најважно, ќе помогне да се развијат фини моторни вештини и способности како што се умешност и логично размислување.

Димензии: 45×29,5×49 см

Димензии на опаковка: 25,8×8,8×40,8 см

Тежина: 3kg

Соодветно за возраст од 3 години