На залиха во главен магацин

Дрвени коцки Фарма – Viga

1,490.00ден

Опис

Дрвените коцки доведуваат до вечна забава! Потикнува креативна игра кај децата и инспирараат  бескрајна имагинација за создавање на различни градби. Коцките се со прекрасни светли бои и насликани детали.
Во сетот се вклучени 50 дрвени коцки.
Се препорачува за деца над 2 години