На залиха во главен магацин

Дубак Walky Talky Grey – Chicco

5,690.00ден

SKU: 795404700 Категории: ,

Опис

Нова забавен и колоритен дубак со сосема нов концепт на забавната играчка со светла, звуци и многу активности во совршен ” стил на џунглата”
Барот со играчки може да се користи во 2 позиции. Во исправена позиција може да се подобрат визуелните способности, играјќи со сите активности заедно. Двете позиции помагаат за подобрување на тактилните, аудитивните и визуелните способности на бебето.
Едноставно прилагодување во 3 позиции во висина со едноставно завртување на делот под предницата од дубакот. Ултра компактен кога е затворен, може да се складира или да се транспортира дури и кога сме на одмор! 6 безбедносни граничници кои ја стопираат конструкцијата на дубакот. Барот со играчка може да се отстрани за бебето да може да си игра и кога не го користи дубакот.
Дубакот Walky Talky е прилагоден за симнување на букви од сајтот на Chicco.

Карактеристики:
Возраст: 6м+
Материјал: ПВЦ
Должина (цм): 67
Ширина (цм): 15
Висина (цм): 80