Нема на залиха

Џампер – Tropic fun – Moni

6,890.00ден

Нема на залиха

SKU: 0666350705 Категории ,

Опис

Џампер и забавен центар
Џамперот нуди повеќе можности за забава на вашето дете; од играње со вртливиот гуштер и сонце, влечење на висечките играчки до играње со музичката табла, со звуци и светла од џунглата
Музичката табла е со подесување на јачината на звукот, светла, звуци и мелодии
Седиштето на џамперот ротира за 360 степени, а може да се прилагоди и на три висини
Наменето за деца над 6 месеци со тежина до 12 кг и 81 см висина
Користете го само за дете кое може само да ја држи главата и кое што не може да оди и да се качува и излегува од џамперот
Џамперот може да се употребува максимум 20 минути, па да се направи пауза
Производот треба да се употребува само под надзор од возрасен
Тежина 8,25 кг