Нема на залиха

Џиновска сложувалка Диносауруси – Galt

1,120.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 60 x 90 cm/ 30 парчиња
Материјал: Картон

Прекрасно илустрирана подна сложувалка со 30 големи парчиња, вклучително и 8 форми, исечени во форма на животни или предмети. Има толку многу интересни работи што треба да се пронајдат во оваа сложувалка што децата ќе се враќаат на неа постојано. Големите, лесни за ракување парчиња се направени од многу цврст картон и се со површина лесна за чистење.

Оваа сложувалка е со статус „Одобрено“ од Водичот за добри играчки.

Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години