На попуст!
На залиха во главен магацин

Еднорог Rock & Ride – Vtech

3,740.00ден

SKU: 80192303 Категорија:

Опис

Еднорог Rock and Ride на Vtech е идеална играчка за подарок за деца од 18м+ за да ги гледате како се забавуваат, додека истовремено учат.
Еднорогот е одлична играчка за поддршка при првите чекори на Вашето бебе.
Оваа играчка се користи како проодувалка, за да помогне во развојот на пониска телесна сила и развој на моторни вештини.
Оваа интерактивна играчка за учење има 2 светлечки копчиња кои Ве запознаваат со различни бои и со самиот еднорог, за да го поттикнат развојот на јазичните вештини.
Кога се активира сензорот за движење, оваа светлечка играчка започнува да свири различни звуци, песни и мелодии.
Вклучени се 3 песни и 15 мелодии за Вашето бебе да пее, да танцува и да ужива.