Нема на залиха

Eдукативна Коцка Tooky Toy

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Eдукативна Коцка Tooky Toy
Безбедна и издржлива коцка,убаво изработена со висококвалитетни, трајни, природни материјали од дрво.
Ние гарантираме 100% безбедност за децата и се грижиме за животната средина.
Малата количина на пластични елементи обезбедува дополнителна издржливост.
Секоја страна на коцката има различна игра.
Помага при подобрување на вештините за учење и координација за време на играта.
Погодно е за деца над 18 месеци.