Нема на залиха

Електрична Пумпица – DOUBLE CHICCO

12,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Chicco Double Electric Breast Pump е модерно и ефикасно решение за секоја новопечена мајка што и дозволува да измолзи повеќе млеко за помалку време, а со тоа им помага на мајките да имаат повеќе слободно време кое ќе го поминат со своето бебе, да се релаксираат и одморат. Со својата технологија за природно цицање, го имитира природниот начин на доење на бебето. Може да се користи во единечен или двоен режим според потребата на мајката; благодарение на вклучените силиконски цевки: единечни и двојни во комплет со сплитер.

Со својот LCD дисплеј – им нуди на мајките практичност да го следат времето, режимите, нивото на интензитет, батеријата итн.
Таа е интуитивна и целосно приспособлива бидејќи и дава на мајката флексибилност да избира од 10 различни нивоа на интензитет и во режим на стимулација и во режим на измолзување за да го измолзи своето млеко по нејзина желба.
Има мала тежина и може да се носи насекаде бидејќи работи или на батерија или со специфичен адаптер за струја, што го прави совршен партнер на секоја мајка, осигурувајќи дека нејзиното бебе лесно и удобно ја добива сета добрина на нејзиното млеко.