Нема на залиха

Глодалка Играчка За Количка Мајмин 3м+ – Chicco

1,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Забавно мајмунче со практична закачалка. Со многу различни забавни активности: ногата вибрира, шарените топчиња се движат во проѕирниот прстен, бананата се тутка, а стапалото од мека пластика е идеално за глодање. Повлечи ја ногата… таа вибрира!