На залиха во главен магацин

Камион Со Две Колички – Pilsan

1,290.00ден

Опис

– Возраст за употреба 3 +
– 2 различни бои и модели на автомобили
– Eстетски дизајн
– Стилски изглед и ергономски дизајн
– Суровина погодна за здравјето на децата, без канцерогени супстанции

– Големина на кутија: 27cm x  50,5cm x 37,5 см
– Димензии на количка: 7cm x 12cm x 8cm
– Димензии на камион: 31cm x 49cm x 26cm