На залиха во главен магацин

Камион За Ѓубре – Lena

830.00ден

Опис

Камион за ѓубре LENA® TRUXX, со галванизирани челични оски, отстранлива корпа за ѓубре, контејнер за ѓубре што може да се навалува, кабина за возачот со фигура за играње LENA®. Димензии: 30 см. Погоден за деца од 2 години.

Може да ви се допаѓа и…