На попуст!
На залиха во главен магацин

Каса Count Along Register – Leap Frog

2,160.00ден

Опис

Сметајте на голема забава при учење на броеви со пеење, разговори како и со твојот регистар другар. Бара 3АА батерии (вклучени само за демонстрација на производот, замена за домашна употреба0. Наменето за над 2 години.
Броењето и фантастичната игра се комбинираат со регистар пријател, со кој ќе оживее 50 забавни фрази и едукативни песни.
Поставете ја вашата продавница! Ставете ги прехрамбените производи на маса или полици и поканете ги вашите клиенти на шопинг. Продавница за млеко и јајца. Скенирајте го морковот. Вметнете ја точната сума на пари или повлечете шопинг картичка!
Total копчето ви кажува колку монети може да се вметнат во каса.
Купувајќи ги слушате прекрасните звуци и забавни песни.
Вклучува каса, 8 шарени парчиња храна, 10 монети и шопинг картичка.
Научени вештини вклучуваат бои броење и броеви.