Нема на залиха

Кенгур од 6-36 месеци Lilly – Chipolino

2,250.00ден

Нема на залиха

SKU: 3800931029661 Категории ,

Опис

За деца над 6 месеци

Максимална тежина до 15 kg;

Три положби на детето :
* Со лице до возрасен – за деца на возраст од 6 до 12 месеци;
* Со лице во движење – за деца на возраст од 6 до 36 месеци;
* На задниот дел од задниот дел на главата – за деца од 12 до 36 месеци;