Нема на залиха

Коцка со активности – Janod

4,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Возраст: 18+ месеци
Димензии: 32.5 x 33.2 x 50.3 cm
Дрво, метал / Wood, metal

Дрвена коцка со осум различни активности:

• Страна со ротирачко тркало полно со дрвени јајца во различни големини, коешто децата можат да го вртат со помош на дршката и ротирачкото копче со илустрација на месечина, коешто произведува звук и со тоа го стимулира слухот.

• Страна со 3 запчаници, огледало и гасеница што може да се превртува

• Лавиринт за развој на спретноста и опсервациските способности.

• 5 блокчиња во различни форми и бои.

• Спирала за развој на фините морорички способности, координацијата и концентрацијата.