На залиха во главен магацин

Коцки тула со кола сет

3,180.00ден

Опис

Коцки тула со кола сет

За возраст од 36+ месеци
43 парчиња
Поддржува разузнавачки развој
Ја зголемува имагинацијата на децата и креативноста.

Ергономски дизајн
Суровини погодни за здравјето на децата без канцерогени материи