Нема на залиха

Количка Ohlala 2 Power Blue – Chicco

8,690.00ден

Нема на залиха

SKU: 794726000 Категории ,

Опис

Количката е комбинација на удобност, комфорност и леснотија која може да се крене со еден прст. Со само 3,8 кг Chicco OHlala е вистинска светлина во својата класа. Истата овозможува отворање и затворање со една рака. Зафаќа малку простор и овозможува лесен транспорт.
Содржи прилагодлив потпирач на грбот кој е одобрен од раѓање и совршена потпора за нозете кој обезбедува висок степен на удобност. Има и безбедносни каиши кои го заштитуваат Вашето дете од паѓање и станување. Во случај истите да се извалкаат можете да лесно да ги отстраните.
Споената рачка од самата количка овозможува непречено возење и ви овозможува движење со една рака. Количката содржи кабаница за дожд и пространа кошница.

Детали за производот:

Лесна и подвижна количка
Отворање и затворање со една рака
Прилагодлива тенда за заштита од сонцето
Подлога за нозете
Поставени безбедносни појаси и заштитна пречка на количката
Вклучена кабаница за дожд и кошница
Димензии затворeна : 30 * 90 * 50 см
Димензии отворена: 46 * 101 * 81 см
Тежина: 3,8 кг