На залиха во главен магацин

Количка Sprint Портокалова – Jungle

4,990.00ден

Опис

Количките SPRINT се дизајнирани за деца на возраст од 6м до 3 години (приближно 15 кг)
Количката е со метална конструкција и се склопува како чадор систем.
Наслонот за грб на количката се прилагодува во 5 позиции од седење до лежење:од лежечка до седечка позиција.
Делот за нозе е прилагодлив во висина во 3 позиции.
Предни двојни ротирачки тркала, задни тркала на кои има сопирачки.
Појасот се прилагодува и овозможува безбедност со 5 точки на отпор
Шопинг корпа
Прилагодлива тенда со прозорче
Безбедносната пречка на самата количка се отстранува за полесно да се извади детето од количката
Материјалот од кој е изработена количката е од импрегнирана ткаенина која е многу лесна за одржување
Рачките се покриени со мек, нелизгачки материјал за удобно ракување
Димензии на отворена количка: 75 cm x 52 cm x 108 cm
Димензии на затворена количка: 52 cm x 25 cm x 100 cm
Тежината на количката е 6,4 кг

Може да ви се допаѓа и…