Нема на залиха

Креветче бело – Три другари

12,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Димензии: 1290 мм x 670 мм x 1000 мм д / ш / в
димензии на просторот за душек: 1200 mm x 600 mm (душекот не е вклучен)
Тип на материјал: буков масив + МДФ (медијапан)
Предна страна се спушта.
Подлогата на креветчето има две позиции на поставување на душекот, едната (високата) позиција кога бебето е мало и ниска позиција кога детето ќе порасне.
Има тркала за полесно пренесување.
Се изработува во бела боја.
Контрола на квалитетит и атест за безбедност е извршен на ШУМАРСКИОТ фАКУЛТЕТ во Белград.